• Header-producten-1.jpg
Hjemmeside > Organiske Produkter
Blomsternæring

Blomsternæring

BAC Bloom Nutrition (blomsternæring fra BAC) er specialudviklet til at opfylde alle din afgrødes behov under blomstringen.

Se produkt
Vækstnæring

Vækstnæring

BAC Growth Nutrition (vækstnæring fra BAC) er specialudviklet til at opfylde alle din afgrødes behov under vækstcyklussen.

Se produkt
PK Booster

PK Booster

BAC PK Booster (PK-forstærker fra BAK) har allerede opnået de bedste resultater i det engelske landbrug og gartneri.

Se produkt
Planteforstærkere

Planteforstærkere

Leder du efter organiske planteforstærkere? Vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder et bredt sortiment af organiske planteforstærkere.

Se produkter
Lava aarde.jpg

Øvrige produkter

Organisk gødning er fremstillet af naturlige råstoffer (med vegetabilsk eller animalsk oprindelse).

Se produkter

 

Organiske produkter

Ønsker du at dyrke dine afgrøder på organisk vis, og leder du efter organiske næringsprodukter for at sikre en god høst? Vi kan anbefale de organiske produkter fra BAC.

BAC har udviklet en række produkter der opfylder kravene til organisk dyrkning.

Organiske BAC produkter:

Hvad er økologisk/organisk gødning?

Hvis du som gartner vil dyrke mere bæredygtigt og miljøvenligt, kan organisk gødning spille en vigtig rolle. Det indebærer også nogle fordele i forhold til kemisk gødning.

Organisk gødning er gødning, som udelukkende består af naturlige råstoffer af vegetabilsk eller animalsk oprindelse. Næringselementerne i organisk gødning, bl.a. kvælstof, fosfor og kalium, frigives, når mikroorganismer som f.eks. bakterier og skimmelsvampe nedbryder gødningen. Det økologiske næringssortiment fra BAC består udelukkende af vegetabilske råstoffer, og må derfor certificeres som “Vegan”.

Fordelene ved organisk gødning.

Organisk gødning fra BAC har en lang række fordele:

  • Når der bruges organisk gødning, kommer der mere organisk materiale i jorden, og jordbunden bliver sundere og mere frugtbar.
  • Det fremmer en let og luftig jordbundsstruktur.
  • Det er effektivt i længere tid.
  • Begrænset eller slet ingen udvaskning af næringselementer.
  • Ingen risiko for beskadigelse af rødderne.
  • Miljøvenlig

En stor fordel ved brug af organisk gødning er, at strukturen i jordbunden forbedres. Brug af organisk gødning i kombination med stimulatorer fra BAC giver en forbedring af den mikrobiologiske aktivitet i jorden. Takket være jordbundslivet nedbrydes og omsættes organiske råstoffer i humussyrer og aminosyrer. Hertil kræves der ilt, som tiltrækkes udefra. Resultatet er en frugtbar jordbund med stor biodiversitet. En god struktur, som planten kan trække tilstrækkelig næring og fugt fra, resulterer i en flot og sund vækst med stor modstandsdygtighed over for sygdomme og plager.

Ekspertisecentrum

Medarbejderne i BAC har et bredt og grundigt kendskab til dyrkning af afgrøder. Vi glæder os til at dele vores viden med dig!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende et af vores produkter, eller hvis du ønsker rådgivning om anvendelsen af vores produkter.

Ekspertisecentrum

Scroll to top