• Header-Biologisch-producten-3.jpg

PK Booster

BAC PK Booster (PK-forstærker fra BAK) har allerede opnået de bedste resultater i det engelske landbrug og gartneri. Denne organisk PK-forstærker giver en usædvanlig sukkerdannelse i blomsterne. Dette øger kvaliteten markant.

Ydermere bliver smagen og aromaen påvirket positivt. Når BAC PK Booster er justeret i forhold til afgrøden, forstyrrer den heller ikke balancen. BAC PK Booster består af ingredienser, som er godkendte af Soil Association. Takket være de høje mængder sporelementer og sukkerarter, fungerer dette gødningsmiddel harmonisk sammen med jordbundsbakterierne og mykorrhiza fra BAC.

Dette produkt indeholder Yuccah, et naturligt opløsningsmiddel, der hjælper gødningsmidlet med at trænge korrekt ind i jorden. Yuccah hjælper også med at stabilisere vandstyring både ved dyrkning i jord/kokossubstrater eller i urtepotter. Formålet er at opnå maksimalt udbytte, hvad angår smag, aroma og kvalitet. Organic PK Booster har en høj koncentration!

Fås i præsentationer med 250 ml, 500 ml, 1 liter og 5 liter.
Download sikkerhedsdatablad

Bestil i vores webbutikFind et salgssted

Biologische PK booster

BAC SKAL Biocontrole  BAC - Control Uion - 4

Blomsternæring

Blomsternæring

BAC Bloom Nutrition (blomsternæring fra BAC) er specialudviklet til at opfylde alle din afgrødes behov under blomstringen.

Se produkt
Vækstnæring

Vækstnæring

BAC Growth Nutrition (vækstnæring fra BAC) er specialudviklet til at opfylde alle din afgrødes behov under vækstcyklussen.

Se produkt
Øvrige produkter

Øvrige produkter

Organisk gødning er fremstillet af naturlige råstoffer (med vegetabilsk eller animalsk oprindelse).

Se produkter
Planteforstærkere

Planteforstærkere

Leder du efter organiske planteforstærkere? Vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder et bredt sortiment af organiske planteforstærkere.

Se produkter
Scroll to top