Close sidebar navigation

Produkter > Organiske produkter > Øvrige produkter

Organiske granulater

Organiske granulater

BAC Organic Granules (organiske granulater fra BAC) er organiske gødningsgranulater til forbedring af anvendt jord og kokossubstrat.

Se produkt
Kokos

Kokos

BAC Kokos Soil er blevet behandlet med Final Solution (den endelige opløsning) for at indgå en symbiose, selv før produktet bliver købt.

Se produkt
Kalk

Kalk

Til kvalitetsforbedring af den brugte jord og kokossubstrat. Dette kridt skal altid blandes korrekt i mediet.

Se produkt
Lavajord

Lavajord

BAC Lava Soil er blevet behandlet med Final Solution (den endelige opløsning) for at indgå en symbiose, selv før produktet bliver købt.

Se produkt
Biotabletter

Biotabletter

BAC Biotabletter er udviklet som gødning for nye og bestående planter.

Se produkt

Øvrige organiske produkter

Organisk gødning er fremstillet af naturlige råstoffer (med vegetabilsk eller animalsk oprindelse). Et andet ord for organisk gødning er organisk substrat. Når vi taler om organiske substrater hentyder vi til det underliggende lag eller den underliggende substans, som planten vokser på.

Organisk gødning og næringsstoffer

Hver plante eller busk skal kunne råde over de rette næringsstoffer på det rette tidspunkt. Disse næringsstoffer skal være til stede i det rette forhold, så planten kan optage næringsstofferne korrekt. Eventuelle mangler i jordbunden kan afhjælpes ved hjælp af organiske gødningsstoffer.

100% naturlig organisk gødning

Organisk gødning er et 100% naturligt produkt. Organiske gødningsstoffer stimulerer et stabilt og afbalanceret jordbundsliv. Derudover forbedrer de organiske gødningsstoffer også jordbundens struktur. Organisk gødning har flere funktioner. Både jorden, jordbundslivet og plantevæksten påvirkes positivt takket være anvendelsen af organisk gødning. Alle produkter fra BAC Online resulterer i en sund og frugtbar jordbund. Vælg derfor organisk gødning fra BAC Online, hvis du ønsker en rig jordbund.

Vores sortiment af organisk gødning:

Har du brug for hjælp til at vælge den rette form for gødning? Kontakt os. Vi står klar til at hjælpe! Ønsker du at købe organisk gødning? Besøg vores webbutik.

Ekspertisecentrum

Medarbejderne i BAC har et bredt og grundigt kendskab til dyrkning af afgrøder. Vi glæder os til at dele vores viden med dig!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende et af vores produkter, eller hvis du ønsker rådgivning om anvendelsen af vores produkter.

Ekspertisecentrum

Sociale medier

Følg os og hold dig up-to-date!

Kontakte

BG Products BV
Spectrumlaan 39
2665 NM  Bleiswijk
Holland

+31 (0)182 - 687 530
info@baconline.nl

Scroll to top