• Header-Biologisch-producten-3.jpg

Vækstnæring

BAC Growth Nutrition (vækstnæring fra BAC) er specialudviklet til at opfylde alle din afgrødes behov under vækstcyklussen. Vi arbejder med meget let absorberbare, organiske gødningsmidler af meget høj kvalitet.

Mikroorganismerne næres og forplantes hurtigere ved brug af BAC Root Stimulator (rodstimulator fra BAC), som stiller de krævede næringsstoffer fra BAC Growth Nutrition direkte til rådighed for afgrøden. Afgrøden kræver mere kvælstof (N), fosfor (P), calcium (Ca) og magnesium (Mg) under vækstfasen.

Takket være den balancerede vækstnæring, forsynes afgrøden med, hvad den faktisk har brug for, hvilket resulterer i en hurtigere og bedre udvikling under vækstfasen.

Fokusset på vækstfasen bliver sat på stimulering af rodvæksten, dannelse af vækstskud og den overordnede etablering af afgrøden, så den udvikler sig til en tæt afgrøde. Med kombinationen af BAC Growth Nutrition og BAC Root Stimulator bliver afgrøden til fordel for landmanden bedre beskyttet mod alle slags sygdomme (Pythium/Fusarium), insektplager (thrips/edderkoppemider) og mulige uhensigtsmæssige klimaforhold.

Disse nyttige mikroorganismer er også stimuleret til en høj grad ved brug af BAC Root Stimulator og BAC Fungi (svampe fra BAC). Dette resulterer i en optimal balance i afgrødens jordbundsliv. BAC Organic Growth Nutrition (organisk vækstnæring fra BAC) består af ingredienser, som er godkendte af Soil Association. Takket være de høje mængder sporelementer og sukkerarter, fungerer dette gødningsmiddel harmonisk sammen med jordbundsbakterierne og mykorrhiza fra BAC. Dette produkt indeholder også Yuccah, et naturligt opløsningsmiddel, der hjælper gødningsmidlet med at trænge korrekt ind i jorden. Yuccah hjælper også med at stabilisere vandstyring både ved dyrkning i jord eller i urtepotter. Denne organiske vækstnæring har en høj koncentration.

Fås i præsentationer med 500 ml, 1 liter og 5 liter.
Download sikkerhedsdatablad

Bestil i vores webbutikFind et salgssted

Biologische groeivoeding

BAC SKAL Biocontrole  BAC - Control Uion - 4

Blomsternæring

Blomsternæring

BAC Bloom Nutrition (blomsternæring fra BAC) er specialudviklet til at opfylde alle din afgrødes behov under blomstringen.

Se produkt
Øvrige produkter

Øvrige produkter

Organisk gødning er fremstillet af naturlige råstoffer (med vegetabilsk eller animalsk oprindelse).

Se produkter
PK Booster

PK Booster

BAC PK Booster (PK-forstærker fra BAK) har allerede opnået de bedste resultater i det engelske landbrug og gartneri.

Se produkt
Planteforstærkere

Planteforstærkere

Leder du efter organiske planteforstærkere? Vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder et bredt sortiment af organiske planteforstærkere.

Se produkter
Scroll to top