• Header-Biologisch-producten-3.jpg

Blomsternæring

BAC Bloom Nutrition (blomsternæring fra BAC) er specialudviklet til at opfylde alle din afgrødes behov under blomstringen. Vi arbejder med meget let absorberbare, organiske gødningsmidler af meget høj kvalitet.

De gavnlige mikroorganismer bliver ernæret ved hjælp af BAC Bloom Stimulator (blomststimulator fra BAC), og derved bliver de hurtigt forplantet. De gør de krævede elementer fra BAC Bloom Nutrition tilgængelige for afgrøden. Disse gavnlige mikroorganismer sikrer også, at der bliver dannet mere oxygen i næringsvæsken, og at det bliver bundet.

Takket være den balancerede blomsternæring, forsynes afgrøden med, hvad den faktisk har brug for, hvilket resulterer i en hurtigere og bedre udvikling under blomstringsfasen. Blomstens placering og eventuelt blomstdannelse bliver især frodige. Med kombinationen af BAC Bloom Nutrition og BAC Bloom Stimulator bliver afgrøden til fordel for landmanden bedre beskyttet mod alle slags sygdomme (Pythium/Fusarium), insektplager (thrips/edderkoppemider) og mulige uhensigtsmæssige klimaforhold.

Disse nyttige mikroorganismer er stimuleret til en høj grad ved hjælp af BAC Bloom Stimulator og BAC Fungi. Dette resulterer i en optimal balance i afgrødens jordbundsliv. Den organiske blomsternæring fra BAC består af ingredienser, som er godkendte af Soil Association. Takket være de høje mængder sporelementer og sukkerarter, fungerer dette gødningsmiddel harmonisk sammen med jordbundsbakterierne og mykorrhiza fra BAC. Dette produkt indeholder Yuccah, et naturligt opløsningsmiddel, der hjælper gødningsmidlet med at trænge korrekt ind i jorden. Yuccah hjælper også med at stabilisere vandstyring både ved dyrkning i jord/kokossubstrater og i urtepotter. Slutresultatet er en bedre smag, aroma og kvalitet af dit slutprodukt. Denne organiske blomsternæring har en høj koncentration!

Fås i præsentationer med 500 ml, 1 liter og 5 liter.
Download sikkerhedsdatablad

Belgium Exemption EM620.K

Bestil i vores webbutikFind et salgssted

Biologische bloeivoeding

  BAC SKAL Biocontrole  BAC - Control Uion - 4

Øvrige produkter

Øvrige produkter

Organisk gødning er fremstillet af naturlige råstoffer (med vegetabilsk eller animalsk oprindelse).

Se produkter
Vækstnæring

Vækstnæring

BAC Growth Nutrition (vækstnæring fra BAC) er specialudviklet til at opfylde alle din afgrødes behov under vækstcyklussen.

Se produkt
PK Booster

PK Booster

BAC PK Booster (PK-forstærker fra BAK) har allerede opnået de bedste resultater i det engelske landbrug og gartneri.

Se produkt
Planteforstærkere

Planteforstærkere

Leder du efter organiske planteforstærkere? Vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder et bredt sortiment af organiske planteforstærkere.

Se produkter
Scroll to top