• Header-Overige-producten-3.jpg

Yuccah

Yuccah er et naturligt befugtningsmiddel / jordbundsforbedrer på basis af Yucca-ekstrakt (Schidigera).

Yuccah sænker væskers overfladespænding og understøtter effektiv brug af vand. Det forbedrer de vandgennemtrængelige egenskaber i tilfælde af tørke. Det hjælper planter med at overleve ekstrem hede, tørke og jordbundens saltindhold. De naturlige sukkerstoffer stimulerer væksten af positive jordbundsbakterier.

Yuccah sørger for flot bladglans og, at bladet hurtigt tørrer efter bladsprøjtning. Når der anvendes Yuccah, bliver planterne mindre tiltrækkende for skadedyr. I meget solrigt og varmt vejr reduceres sammenpresning af jordbunden i tilfælde af ekstreme vandmængder (f.eks. regn). Forbedrer vandoptagelsen i tilfælde af tørke. Sørger for en god spredning af vand og gødningsstoffer. Stimulerer væksten af positive jordbundsbakterier. Ingen risiko for bladforbrænding.

Kan fås i 250 ml, 500 ml, 1 liter og 5 liter.
Download sikkerhedsdatablad

Bestil i vores webbutikFind et salgssted

Yuccah

Organiske granulater

Organiske granulater

BAC Organic Granules (organiske granulater fra BAC) er organiske gødningsgranulater til forbedring af anvendt jord og kokossubstrat.

Se produkt
Kokos

Kokos

BAC Kokos Soil er blevet behandlet med Final Solution (den endelige opløsning) for at indgå en symbiose, selv før produktet bliver købt.

Se produkt
Kalk

Kalk

Til kvalitetsforbedring af den brugte jord og kokossubstrat. Dette kridt skal altid blandes korrekt i mediet.

Se produkt
Biotabletter

Biotabletter

BAC Biotabletter er udviklet som gødning for nye og bestående planter.

Se produkt
Scroll to top