• Header-Biologisch-producten-3.jpg

Sugar Candy Syrup

Sugar Candy Syrup : Letoptageligt vegetabilsk sukker, en ideel blanding af forskellige kulhydrater, der giver de nødvendige sporstoffer til at skabe store kompakte og harpiksholdige blomsterklaser. Sugar Candy Syrup leverer aminosyrer, der tillader planter at danne tilstrækkelige proteiner til korrekt optagelse af næringsstoffer, stimulerer og beriger substratet, sammen med stimulatorer skaber det den perfekte symbiose for korrekt udvikling af gavnlige bakterier og svampe.

Sugar Candy Syrup er den ideelle løsning for de avlere, der ønsker at opnå en umiskendelig smag og aroma ud over en høj produktion.

Dosering :
Spray (Anti-stress) Tilsæt 5 ml for hver liter vand

Vanding :
Tilsæt 10 ml for hver 10 liter vand. Brug i enhver kunstvanding

Fordele ved BAC Sugar Candy Syrup:

  • Bedre blomsterudvikling
  • Større blomster
  • Velegnet i perioder med stress

BAC Sugar Candy Syrup kan blandes med andre flydende gødninger eller pesticider. Kan opbevares i op til 48 timer efter opløsning i vand. Velegnet til alle typer overflader. Ryst godt før brug.

* Forholdsregler ved brug: Opbevar kun produktet i dens originale emballage. Opbevares på et køligt og tørt sted. Holde utilgængeligt for børn. Ryst godt før brug.

Find et salgssted

Sugar Candy Syrup

Øvrige produkter

Øvrige produkter

Organisk gødning er fremstillet af naturlige råstoffer (med vegetabilsk eller animalsk oprindelse).

Se produkter
Vækstnæring

Vækstnæring

BAC Growth Nutrition (vækstnæring fra BAC) er specialudviklet til at opfylde alle din afgrødes behov under vækstcyklussen.

Se produkt
PK Booster

PK Booster

BAC PK Booster (PK-forstærker fra BAK) har allerede opnået de bedste resultater i det engelske landbrug og gartneri.

Se produkt
Planteforstærkere

Planteforstærkere

Leder du efter organiske planteforstærkere? Vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder et bredt sortiment af organiske planteforstærkere.

Se produkter
Scroll to top