• Header-producten-1.jpg
Hjemmeside > Plantestimulatorer
Bio Clone

Bio Clone

100 % naturlig gel til stiklinger. Giver stiklinger en optimal start. Hurtig roddannelse og udmærket vækst.

Se produkt
Blomstringsstimulator

Blomstringsstimulator

Stimulerer forplantningen af de gavnlige mikroorganismer i mediet, hvilket sikrer en hurtigere absorption og transport af næringsstofferne (K) i planterne.

Se produkt
Final Solution

Final Solution

BAC Final Solution fermenterer alt affald omkring roden/rodhårene hurtigt.

Se produkt
Rodstimulator

Rodstimulator

Stimulerer væksten af de gavnlige mikroorganismer i mediet, som fremmer absorptionen af næringsstoffer via rødderne.

Se produkt
X-Seed

X-Seed

100 % naturligt produkt. Banebrydende produkt, der forbedrer og fremskynder spiringen af frøer!

Se produkt

Organiske plantestimulatorer

Leder du efter organiske plantestimulatorer? Vi tilbyder en række stærke organiske plantestimulatorer af højeste kvalitet. Disse produkter stimulerer planternes, buskenes og træernes vækst. Vores plantestimulatorer øger planternes resistens og er hurtigtvirkende.

BAC Online tilbyder forskellige organiske plantestimulatorer:

  • Organisk rodstimulator: denne organiske plantestimulator giver en bedre beskyttelse af rodmiljøet mod forskellige typer jordbundssygdomme. Derudover stimuleres væksten af de gavnlige mikroorganismer, hvilket fremmer rødderne og rodhårene. Den sofistikerede kombination af bio-stimulatorer resulterer i en hurtig og kraftig rodvækst.
  • Organisk blomstringsstimulator: Denne organiske plantestimulator stimulerer planternes blomstring. For mange planter er blomstringsperioden den vigtigste periode i vækstcyklussen. Denne organiske vækststimulator fremskynder og forlænger blomstringsperioden.
  • Organisk Final Solution: Dette er en organisk plantestimulator der resulterer i hurtigere fermentering af affaldsstofferne omkring roden og rodhårene. Dette produkt er egnet til forbedring af substratets kvalitet.
  • Bio Clone: Den organiske plantestimulator Bio Clone er en naturlig gel der sørger for en optimal start for stiklinger, hurtig roddannelse og kraftig vækst.
  • X-Seed: Denne organiske plantestimulator er et revolutionært produkt der forbedrer og fremskynder frøenes spiring.

Nedenfor finder du yderligere oplysninger om disse organiske plantestimulatorer. Ønsker du rådgivning om valget af organisk plantestimulator? Kontakt os. Vi står klar til at hjælpe!

Ekspertisecentrum

Medarbejderne i BAC har et bredt og grundigt kendskab til dyrkning af afgrøder. Vi glæder os til at dele vores viden med dig!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende et af vores produkter, eller hvis du ønsker rådgivning om anvendelsen af vores produkter.

Ekspertisecentrum

Scroll to top