Om os

BAC producerer plantenæring, stimulatorer og planteforstærkere til økologisk og traditionel dyrkning. Takket være vores brede viden om dyrkning og store udvalg er vi siden 2000 vokset til en verdensomspændende aktør inden for gartneribranchen.

Biological Activated Cocktail

BAC står for Biological Activated Cocktail. Selvom vores fokus ligger på økologisk dyrkning, så støtter vi også traditionelle gartnerier. Iværksætteren Frits Visser færdes nemlig hjemmevant på alle landbrugsmarkeder. Gennem mange år opbyggede han viden inden for rosendyrkning, og denne ekspertise udnytter han stadig som konsulent inden for landbrug og gartneri. Både i Holland og resten af verden. I Indien og Sydamerika er han kendt for sin store viden om mikroøkosystemer og mikroorganismer – en specialisering, der forklarer hans præference for økologisk dyrkning.

Fra individuelt salg af produkter til levering af nøglefærdige projekter

BAC henvender sig til alle gartnerier. Uanset om du køber et enkelt produkt eller ønsker tilbud på et nøglefærdigt projekt, står vi gerne til rådighed. Til større gartnerier kan vi efter ønske udvikle eller tilpasse recepturer. Sammen sørger vi for en så frugtbar jordbund som muligt, sunde vækster og kvalitetsmæssigt fremragende slutprodukter. Sådan frembringer vi et stabilt fundament for et godt langsigtet forhold.

Vores produkter

I de forløbne år har vi udviklet flere produkter, som vi leverer både i vores eget navn og under handelsmærker (private labels):

Vores økologiske produkter udgøres især af jordbundsforbedringsmidler. En sund jordbund, der gødes med naturlige grundstoffer, fremmer et artsrigt liv i jordbunden, gør vækster modstandsdygtige over for sygdomme og fremmer bedre, mere velsmagende slutprodukter. For nogle gartnerier er brugen af økologiske produkter ikke en farbar vej. I den slags tilfælde tilråder vi vores mineralske produkter. Plantestimulatorer er med til at fremme mikroøkosystemer og mikroorganismer. De omdanner økologisk eller organisk gødning til særskilte grundstoffer, som væksterne nemmere kan optage. Det medfører optimal vækst.

Foruden udvikling og salg af næringsprodukter til dyrkning er vi specialiserede i vandrensning. Den slags projekter udfører vi tit i lande, hvor vandet ikke er særlig rent. Renere vand får væksterne til at vokse stærkere, ligesom risikoen for sygdomme falder. Desuden optimerer vi komposterings- og fermenteringsprocesserne i forskellige lande.

Certificeringer

I de senere år har vi forsynet næsten alle vores økologiske produkter med anerkendte kvalitetsmærker. Mange af dem er således blevet tildelt mærket Certified Vegan. Det er vi stolte af. På denne side finder du alle certifikater for vores produkter.

Videnscenter og personlig rådgivning

Vi holder ikke vores viden og ekspertise inden for dyrkningen for os selv. Dem deler vi gerne med dig via vores videnscenter. Her besvarer vi ofte stillede spørgsmål og lægger regelmæssigt informative blogs.

Hos os er du også velkommen for personlig rådgivning. Fra simple spørgsmål om dosering til indviklede tilfælde: Vi forsøger at rådgive alle bedst muligt.

Kontakt os

Scroll to top