• Header-producten-1.jpg

Produkter > Minerale produkter

Jordnæring

Jordnæring

Soil Nutrition (næring af jord) er et stærkt koncentreret og meget komplet næringsprodukt til jord med en enkelt komponent til vækst- eller blomstringsperioden.

Se produkt
Kokosnæring

Kokosnæring

A&B Cocos Nutrition er et stærkt koncentreret og meget komplet næringsprodukt til vækst- eller blomstringsperioden.

Se produkt
F1 extreme Booster

F1 extreme Booster

BAC F1 Extreme Booster er en meget stærkt koncentreret forstærker, som er forsynet med sporelementer af højeste kvalitet og forskellige typer sukkermelasse.

Se produkt
Hydro-næring

Hydro-næring

A&B Hydro Nutrition er et stærkt koncentreret og meget komplet næringsprodukt til vækst- eller blomstringsperioden.

Se produkt
Jordtilsætningsstoffer

Jordtilsætningsstoffer

Leder du efter produkter der kan stimulere og styrke dine afgrøders vækst i de forskellige vækstfaser?

Se produkter

Mineralnæring til planter

Leder du efter plantenæring der stimulerer dine afgrøder i vækst- og blomstringsperioden? Hos BAC Online finder du de mest komplette typer mineralnæring til planter.

Plantenæring består af kvælstof, fosfor og kalium. Disse elementer stimulerer væksten, blomstringen og plantens struktur. Plantenæringen er også tilsat kalcium og magnesium. Kalcium sørger for neutralisering af surhedsgraden, så bunden ikke bliver for sur. Magnesium sørger for at bladene får en smuk grøn farve, så planten ser sund og flot ud.

BAC Online leverer følgende typer mineralnæring til planter:

Alle disse plantenæringsprodukter er stærkt koncentrerede og tilsat sporelementer af højeste kvalitet. Ønsker du yderligere information eller rådgivning? Henvend dig til en af vores medarbejdere. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ekspertisecentrum

Medarbejderne i BAC har et bredt og grundigt kendskab til dyrkning af afgrøder. Vi glæder os til at dele vores viden med dig!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende et af vores produkter, eller hvis du ønsker rådgivning om anvendelsen af vores produkter.

Ekspertisecentrum

Scroll to top