• Header-producten-1.jpg
Hjemmeside > Minerale Produkter
Jordnæring

Jordnæring

Soil Nutrition (næring af jord) er et stærkt koncentreret og meget komplet næringsprodukt til jord med en enkelt komponent til vækst- eller blomstringsperioden.

Se produkt
Kokosnæring

Kokosnæring

A&B Cocos Nutrition er et stærkt koncentreret og meget komplet næringsprodukt til vækst- eller blomstringsperioden.

Se produkt
F1 extreme Booster

F1 extreme Booster

BAC F1 Extreme Booster er en meget stærkt koncentreret forstærker, som er forsynet med sporelementer af højeste kvalitet og forskellige typer sukkermelasse.

Se produkt
Hydro-næring

Hydro-næring

A&B Hydro Nutrition er et stærkt koncentreret og meget komplet næringsprodukt til vækst- eller blomstringsperioden.

Se produkt
Jordtilsætningsstoffer

Jordtilsætningsstoffer

Leder du efter produkter der kan stimulere og styrke dine afgrøders vækst i de forskellige vækstfaser?

Se produkter

Mineralnæring til planter

Leder du efter plantenæring der stimulerer dine afgrøder i vækst- og blomstringsperioden? Hos BAC Online finder du de mest komplette typer mineralnæring til planter.

Plantenæring består af kvælstof, fosfor og kalium. Disse elementer stimulerer væksten, blomstringen og plantens struktur. Plantenæringen er også tilsat kalcium og magnesium. Kalcium sørger for neutralisering af surhedsgraden, så bunden ikke bliver for sur. Magnesium sørger for at bladene får en smuk grøn farve, så planten ser sund og flot ud.

BAC Online leverer følgende typer mineralnæring til planter:

Hvad er mineralgødning?

Akkurat som mennesker og dyr har planter brug for næringsstoffer, så de kan gro og udvikle sig. Den rette mængde og det rette forhold af de såkaldte NPK'er er af stor betydning. NPK betyder indholdet af kvælstof (N), fosfat (P) kalium (K) i gødningen. Det er de stoffer, som planten altid skal bruge som en stabil basis.

Mineralgødning, bedre kendt som kunstgødning eller uorganiske gødning, består ikke fuldstændigt af naturlige råstoffer. Kunstgødning fremstilles i en industriel (kemisk) proces. Alle elementer i kunstgødningen er bestanddele, som også findes i naturen.

Den største fordel ved kunstgødning er, at BAC har udarbejdet nogle opskrifter, som er præcis målrettet plantens behov. Afhængigt af det medium, hvorpå der dyrkes, kan der gødskes meget målrettet. Alle nødvendige elementer forefindes, og planten behøver ikke at “vælge”, hvad den skal bruge. Næringsstoffer i mineralgødning virker næsten altid hurtigere end næringsstoffer i organisk gødning.

En ulempe ved mineralgødning er, at det ikke bidrager til et sundt jordbundsliv, fordi det består af mange forskellige salte. Det kan derfor absolut anbefales at bruge BAC stimulatorer.

Hvis kunstgødning bruges forkert, kan saltene samle sig omkring plantens rødder, således at rødderne kan blive beskadiget.

Ekspertisecentrum

Medarbejderne i BAC har et bredt og grundigt kendskab til dyrkning af afgrøder. Vi glæder os til at dele vores viden med dig!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende et af vores produkter, eller hvis du ønsker rådgivning om anvendelsen af vores produkter.

Ekspertisecentrum

Scroll to top