• Header-downloads-1.jpg

Dyrkningsskemaer

Det er vigtigt, at du opstiller et godt dyrkningsskema, før du begynder at dyrke. Takket være vores årelange erfaring kan vi hjælpe dig med at opstille et godt dyrkningsskema.

Hvad er et dyrkningsskema?

Et dyrkningsskema er en tabel som angiver nøjagtigt hvornår og hvor meget næring en plante har brug for. Det angiver også hvilken type næring din plante har brug for.

Hvad er fordelen ved et dyrkningsskema?

Fordelen ved et dyrkningsskema er, at du nøjagtigt ved hvad du skal gøre for din plante i vækst- og blomstringsperioderne. På den måde undgår du en mislykket høst.

Skræddersyet dyrkningsskema

Har du planer om at dyrke og ønsker du at modtage et dyrkningsskema? Vi kan opstille et dyrkningsskema for dig, hvis du oplyser os hvilke planter du har planer om at dyrke og i hvilke omstændigheder du vil dyrke. Udover at opstille dyrkningsskemaet kan vi også rådgive dig om hvilke næringssupplementer der egner sig bedst til dit dyrkningsprojekt. Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter der stimulerer planernes vækst og blomstring, giver ekstra næring og forstærker. Vi tilbyder også en række substrater der sørger for en god basis. Ved at integrere næringssupplementerne i dyrkningsskemaet bliver skemaet mere komplet, og øges chancen for et smukt slutresultat.

Download alle dyrkningsskemaer

Personlig rådgivning?

Ønsker du personlig rådgivning om brugen af dit dyrkningsskema? Du er velkommen til at stille dit spørgsmål via rådgivningsformularen. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Bed om rådgivning

Scroll to top