Organiske næringsstoffer


Organic Growth Nutrition

BAC Growth Nutrition (vækstnæring fra BAC) er specialudviklet til at opfylde alle din afgrødes behov under vækstcyklussen. Vi arbejder med meget let absorberbare, organiske gødningsmidler af meget høj kvalitet.

Mikroorganismerne næres og forplantes hurtigere ved brug af BAC Root Stimulator (rodstimulator fra BAC), som stiller de krævede næringsstoffer fra BAC Growth Nutrition direkte til rådighed for afgrøden. Afgrøden kræver mere kvælstof (N), fosfor (P), calcium (Ca) og magnesium (Mg) under vækstfasen.

Takket være den balancerede vækstnæring, forsynes afgrøden med, hvad den faktisk har brug for, hvilket resulterer i en hurtigere og bedre udvikling under vækstfasen.

Fokusset på vækstfasen bliver sat på stimulering af rodvæksten, dannelse af vækstskud og den overordnede etablering af afgrøden, så den udvikler sig til en tæt afgrøde. Med kombinationen af BAC Growth Nutrition og BAC Root Stimulator bliver afgrøden til fordel for landmanden bedre beskyttet mod alle slags sygdomme (Pythium/Fusarium), insektplager (thrips/edderkoppemider) og mulige uhensigtsmæssige klimaforhold.

Disse nyttige mikroorganismer er også stimuleret til en høj grad ved brug af BAC Root Stimulator og BAC Fungi (svampe fra BAC). Dette resulterer i en optimal balance i afgrødens jordbundsliv. BAC Organic Growth Nutrition (organisk vækstnæring fra BAC) består af ingredienser, som er godkendte af Soil Association. Takket være de høje mængder sporelementer og sukkerarter, fungerer dette gødningsmiddel harmonisk sammen med jordbundsbakterierne og mykorrhiza fra BAC. Dette produkt indeholder også Yuccah, et naturligt opløsningsmiddel, der hjælper gødningsmidlet med at trænge korrekt ind i jorden. Yuccah hjælper også med at stabilisere vandstyring både ved dyrkning i jord eller i urtepotter. Denne organiske vækstnæring har en høj koncentration.

Fås i præsentationer med 500 ml, 1 liter og 5 liter.


Organic Bloom Nutrition

BAC Bloom Nutrition (blomsternæring fra BAC) er specialudviklet til at opfylde alle din afgrødes behov under blomstringen. Vi arbejder med meget let absorberbare, organiske gødningsmidler af meget høj kvalitet.

De gavnlige mikroorganismer bliver ernæret ved hjælp af BAC Bloom Stimulator (blomststimulator fra BAC), og derved bliver de hurtigt forplantet. De gør de krævede elementer fra BAC Bloom Nutrition tilgængelige for afgrøden. Disse gavnlige mikroorganismer sikrer også, at der bliver dannet mere oxygen i næringsvæsken, og at det bliver bundet.

Takket være den balancerede blomsternæring, forsynes afgrøden med, hvad den faktisk har brug for, hvilket resulterer i en hurtigere og bedre udvikling under blomstringsfasen. Blomstens placering og eventuelt blomstdannelse bliver især frodige. Med kombinationen af BAC Bloom Nutrition og BAC Bloom Stimulator bliver afgrøden til fordel for landmanden bedre beskyttet mod alle slags sygdomme (Pythium/Fusarium), insektplager (thrips/edderkoppemider) og mulige uhensigtsmæssige klimaforhold.

Disse nyttige mikroorganismer er stimuleret til en høj grad ved hjælp af BAC Bloom Stimulator og BAC Fungi. Dette resulterer i en optimal balance i afgrødens jordbundsliv. Den organiske blomsternæring fra BAC består af ingredienser, som er godkendte af Soil Association. Takket være de høje mængder sporelementer og sukkerarter, fungerer dette gødningsmiddel harmonisk sammen med jordbundsbakterierne og mykorrhiza fra BAC. Dette produkt indeholder Yuccah, et naturligt opløsningsmiddel, der hjælper gødningsmidlet med at trænge korrekt ind i jorden. Yuccah hjælper også med at stabilisere vandstyring både ved dyrkning i jord/kokossubstrater og i urtepotter. Slutresultatet er en bedre smag, aroma og kvalitet af dit slutprodukt. Denne organiske blomsternæring har en høj koncentration!

Fås i præsentationer med 500 ml, 1 liter og 5 liter.


Organic PK Booster

BAC PK Booster (PK-forstærker fra BAK) har allerede opnået de bedste resultater i det engelske landbrug og gartneri. Denne organisk PK-forstærker giver en usædvanlig sukkerdannelse i blomsterne. Dette øger kvaliteten markant.

Ydermere bliver smagen og aromaen påvirket positivt. Når BAC PK Booster er justeret i forhold til afgrøden, forstyrrer den heller ikke balancen. BAC PK Booster består af ingredienser, som er godkendte af Soil Association. Takket være de høje mængder sporelementer og sukkerarter, fungerer dette gødningsmiddel harmonisk sammen med jordbundsbakterierne og mykorrhiza fra BAC.

Dette produkt indeholder Yuccah, et naturligt opløsningsmiddel, der hjælper gødningsmidlet med at trænge korrekt ind i jorden. Yuccah hjælper også med at stabilisere vandstyring både ved dyrkning i jord/kokossubstrater eller i urtepotter. Formålet er at opnå maksimalt udbytte, hvad angår smag, aroma og kvalitet. Organic PK Booster har en høj koncentration!

Fås i præsentationer med 250 ml, 500 ml, 1 liter og 5 liter.